En helt vanlig dag

Bildekaler är bra för att synas

Nu äntligen har jag gjort nånting som jag länge tänkt att jag ska skaffa till min bil för att synas mera med min blogg.

Jo mycket riktigt så har jag fixat idag bildekaler till båda framdörrarna med webbadressen till min blogg. Och detta har jag tänk länge att jag skulle göra efter att Anne von Porat tipsa mig om det för bra länge sen. Hon har själv sin adress veckomagasinet.com på sin bil som jag tycker är så snyggt. Jag som kör dagligen så tror jag att det är ett bra sätt att profilera sig mera.

Tänk bara när man är ute på en stormarknad där det ofta finns så mycket folk och kanske en och annan blir lite nyfiken och klickar in sig på min blogg. Men överlag var du än är i trafiken så kommer man synas.

Min bil är röd så jag valde vit text för det tror jag bli väldigt bra och ögoninfallande. Tror det kommer bli så snyggt och häftigt och jag är verkligen glad att jag kom till skott med att fixa bildekaler. Tar några dagar innan jag får hem dekalerna men innan dess ska bilen städas och tvättas för just nu ser den väldigt dammig och smutsig ut.

Visst har jag många besökare idag till min blogg men som bloggare vill man ha så många som möjligt och då får man ta till alla knep som finns. Ett annat knep är att köpa upp fler domäner som se, com osv det har jag gjort. Man når min blogg med båda domänerna se och com.

Häftigt det kommer att bli att köra runt i vår lilla stad och jag kommer att synas. Sen hoppas man på fler riktigt bra samarbeten kommer in. Ett samarbete som jag gjorde nyligen för Åsby Hotell och som jag blev väldigt nöjd med, det inlägget hittar du HÄR.

Vill du också skaffa Bildekaler kan du göra det här.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *