En helt vanlig dag

Fjäder… Änglarna måste ha ett budskap

Nu har jag reflekterat flera gånger när jag stött på en fjäder den sista tiden. Men lite mera idag när det helt plötsligt låg en vit fjäder framför mina fötter idag och till och med inne i staden. Den var så fin och jag blev alldeles varm i kroppen. Så jag tänkte att det måste vara mina skyddsänglar som ville säga mig nånting. Och jag tror att det handlar om att dom är med och hjälper mig just nu för det verkar som jag är på rätt köl. Och att jag känner ibland deras närvaro. Den sista tiden har det mesta gått bra för mig.

Änglarna ger oss budskap hela tiden i form av tecken som tex fjädrar, situationer, människor, ord, djur mm

För mig börjar det oftast med att jag blir varm i hela kroppen och för det mesta känner välmående, då vet jag att nåt är på gång. Det gäller bara att försöka lyssna inåt och utåt.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *