En helt vanlig dag

Ja denna måndag

En trög måndag måste jag säga. Har varit trött precis hela dagen, men mötet i Sala gick bra, vi på mötet kommer att ha vidare kontakt en tid framöver.

Nu har jag fått förmånen igen att läsa en fantasyroman innan den kommer ut i bokhandeln. Har hunnit läsa några kapitel men jag avslöjar ingenting ännu utan min recension kommer ut den 25 januari när den släpps. Så håll utkik då på min blogg.

Så här mörkt blir det nu så tidigt på dagarna och för en liten stund sen föll det lite pudersnö. Tur att julstjärnan i lyser upp i mörkret. 

5 Comments

 • blondina

  Åhh så mysigt med julen ändå 🙂
  sv; Jo de var sjukt obehagligt, jag misstänker att jag är slut psykiskt och fysiskt faktiskt 🙁 Hur mår du då fina du? Kul förresten att du kikade in i min blogg 🙂

 • Carina

  Roligt att få läsa innan böcker har kommit ut. Jag har fått göra det en gång…en barnbok om kaniner; Nisse o Nelly av Christina Johansson. Det skulle vara roligt att få ihop en bok 🙂
  Vädret är trist och grått och deppigt. Och inte blir det bättre för att man är hemma med en meniskskada….
  Ha en fin tisdag

  • anitabirgitta

   Det är jätteskoj att läsa böcker innan dom kommer ut och den här boken verkar väldigt lovande. När jag läst boken ska jag skriva en förinställt inlägg så jag inte missar den 25:e.
   Här regnar det hela tiden och det är vädret som påverkar mig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *