En helt vanlig dag

Björnbärspaj smarrigt gott

Börjar bli dags att skörda björnbären som jag har massor med i år. I fredags plocka jag till en paj som blev smarrigt gott med vaniljvisp. Får se om jag hinner imorgon att plocka tänkte även jag skulle frysa in några påsar så att man kan göra nånting gott med dom under vintern. Till och med Chelsea tycker om björnbär för hon fick smaka på dom i fredags. Chelsea är en tacksam hund för hon äter det mesta. Men lite kräsen har hon blivit med sitt torrfoder, men jag brukar lura henne och blanda bara lite smak från våran mat då går det i ett nafs.

Veckan som kommer får bli lite oplanerad beroende på hur mycket jobb jag får in. Och imorgon söndag tänkte jag åka ut till mina föräldrar. Pappa behövde även hjälp med sin dator som jag tror jag kan fixa.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.