En helt vanlig dag

Missöde och födelsedag

Vilken dag jag har haft med ett riktigt missöde med Chelsea. Beslöt att åka in till staden och handla lite. Och tänkte att jag slänger lite sopor i sopkorg på vägen. Finns en vid en bra plats längs med vägen.

Och det är smigt och bra att tömma bilen på skräp där. Plocka ihop skräpet och stängde dörren lite på halvglänt så att den nästan var stängd. Chelsea var väl lite på bushumör och hoppa fram i framsätet och då när hon titta ut genom fönstret tryckte hon ner låsknappen och dörren for i lås. Nyckel i rattlåset och mobilen på sätet och jag utanför och kommer inte in i bilen. Ni må tro att jag fick panik. Och det ända jag kunde göra var att gå ut på vägen och stoppa en bil. Och tur som jag hade så stanna första bilen och jag fick hjälp med att ringa efter hjälp. Det var dagens missöde. Men hädanefter vet jag att jag alltid måste ta med bilnyckeln om jag har Chelsea kvar i bilen.

Men nu till nåt annat roligt. I lördags fira vi äldsta barnbarnet som fyller år idag. Några timmar spenderades med att fira han. Och Liam hade beställt sin egna goda tårta med jordgubb och choklad som Sofia hade bakat till han. Massor med presenter att öppna och Liam var glad och nöjd så även lillasyster Stella som fick leka med nya leksaker. Liam fyllde fem år…Så nu är han stora killen.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.