En helt vanlig dag

Blogbiz med ett helt nytt nytänk

Hej på er alla fina läsare hoppas ni har det bra. Här är det ok trots saknaden efter vår bortgångna hund Kaisu, men dagarna går och det känns lättare för varje dag som går för jag vet att vi gjorde det rätta med att låta henne somna in.

Nu ska ni få lite annan info angående min blogg. Det är nämligen så att bloggen ska flyttas till bloggportalen Blogbiz inom den närmaste tiden. När vet jag inte riktigt ännu då portalen är i startgroparna men min blogg är redan flyttad dit. Väntar bara på startskottet. Det är Anne Von Porat som startat denna portal och jag gillar skarpt hennes nytänk med alla planer för den. En av planerna blir att år 2020 så kommer jag och alla andra bloggare med egen domän kunna tjäna pengar på ett helt nytt sätt på bloggen inte bara med samarbeten som jag även tycker är roligt. Utan upplägget blir att tjäna pengar bara av att ni läser den och det finurliga är att ni läsare också kommer kunna tjäna en slant bara av att läsa min blogg. Hur hela upplägget blir får jag veta när det närmar sig. Men jag måste nog säga att detta sätt att tjäna pengar på bloggen är väldigt unikt och samtidigt väldigt roligt och spännande. Och jag är väldigt glad att jag tacka ja till att följa med till Blogbiz när jag tillfrågades.

Och igår vet ni ju att jag blev intervjuvad av VLT, alltså Västerås dagstidning. Den kändes väldigt bra då journalisten Lotta var väldigt trevlig och lätt att prata med. Reportaget kommer ut om cirka två veckor så håll utkik.

Då jag inte har fotat nånting så får ni idag stå ut med mitt nylle.

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *