Bara gottigott,  Kaisu

Smulpaj är alltid gott

Idag har det inte gått i många knop men jag knåpa ihop en smulpaj på blåbär här på eftermiddagen. Lunchen gick snabbt och behändigt då jag gjorde hemlagad mos som jag serverade med varmrökt sik och proveance sallad. Det var jättegott här på eftermiddagen med smulpaj.

Vädret är sig likt, har precis börjat regna. Inge vidare uteväder.

Igår kväll åkte jag till Strömsholms djursjukhus för att hämta hem Kaisus urna. Så nu står hon på våra eldstad och faktiskt det känns skönt att allt är över nu. Men vi har märkt sen hon gick bort att vi kommer inte ut i naturen på samma vis som när hon var vid liv. För då gick vi varje dag ut. Men man får väl ta sig i kragen och försöka med att gå hennes leder för soffliggare vill jag inte bli. Hennes aska kommer vi längre fram strö på hennes favoritplats men just nu behöver jag ha henne i min närhet.

Jag hade förväntat mig att urnan skulle vara gjord av kraftig papp liknande material. Men glatt överraskad då den var i fint trä.

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *