En helt vanlig dag

Bloggar:det är roligt att hitta bloggar att följa

Igår fick jag ett samtal från en bloggaren Netti Starby. Vi är båda bloggare på nya portalen Blogbiz och började följa varandras bloggar när vi var på Delacay. Förutom att vi kommenterar och läser varandras bloggar så har vi även chattat lite med varandra. Men igår så fråga hon om hon kunde ringa mig och visst kunde hon det. Vi fick en trevlig pratstund med skratt och en massa funderingar och prat. Jag har ju blogga i många år och tycker det är roligt när man får kontakt med bloggare som man följer utanför bloggandet. Har även en annan bloggare som jag kom i kontakt med redan från första början när jag börja blogga. Och det är Malin med sin blogg Öppen Ridå. Men hon bodde i Vaggeryd tills en tid tillbaka då hennes make och hon flytta till Hallstahammar. Och vi har sagt det nu ett tag att vi måste träffas så jag hoppas att vi får till det framöver. Hon har även läst min bok och skrivit en fin recension på sin blogg.

Homosexuell och pride gäst kan du läsa mer om här på bloggen hos https://gaybloggen.com

Idag har vi ganska fint väder hos oss här ute på landet. Så det är ganska skönt höstväder.Maken håller på ute på gården med att flytta på en massa brädor. Och jag borde nog också få till det med att gå till brevlådan som ligger en bit bort på vägen… Där ligger veckans skörd. Sen borde jag också åka iväg och hämta två fötöljer som jag har fått köpa. Men tänker att det kan jag göra imorgon. Men så gnager det i huvudet på mig “Det du kan göra idag slipper du imorgon” så det blir väl att jag snart sätter mig i bilen och åker in till staden.

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *