En helt vanlig dag,  Mitt hem

Fötöljer älskar mina som jag hämta igår

Men gud så härligt väder idag med en stor glad sol. Jag har varit uppe tidigt idag och tittat på Formel 1 som kördes i Japan idag. Det skiljer timmar mellan våra världzoner så det var bara att stiga upp. Efter det så börja jag fixa lite om i vardagsrummet då jag bytte till en rund matta som jag har fått. En sån där fluffig matta som nu ligger under matsalsbordet. Älskar att förändra med små medel. Och dom båda fötöljer som jag hämta igår ställde jag en i sonens rum. Och den andra har jag bara ställt provisoriskt i vardagsrummet då vi egentligen inte har plats för den. Följerna är precis samma som jag köpte för ett år sen. Men våran bortgångna hund Kaisu skrapa sönder dom en dag när vi var kom lite sent hem en dag. Tror hon var arg och i demonstration så gjorde hon det. Det var första och sista gången hon tog sönder nånting. Men nu är jag väldigt glad att åter har fått tag på exakt samma fötöljer. Dessa fötöljer är från 70-talet och i väldigt fint skick, nästan som nya.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *