Våran hund Chelsea

Chelsea är opererad med gott resultat

Nu har det gått tre dagar sen Chelsea opererad för sitt navelbråck. Det har gått bra men hon var väldigt trött första dagen. Tratten som hon fick för att inte slicka och bita bort bandaget fick hon bort på några sekunder. Till sist fick hon bort bandaget men fick ett nytt av veterinären och jag åkte till arken zoo och köpte en body som veterinärer har tagit fram istället för en tratt. Och den funkar jättebra. Om cirka tio dagar ska stygnen tas bort och då blir det hundgården. För nu får hon inte träffa andra hundar så att hon skyddas mot tuffa lekar och då Chelsea leker ganska vilt.

Idag väntar vi yngsta sonen som nyligen har flyttat hemifrån på besök. Han ska även plocka med sig lite grejer som han har kvar hos oss. Sen kan jag kanske imorgon börja med att fixa iordning rummet till vad det nu ska bli. För jag har inte bestämt mig ännu. Om jag gör det till kontor för mitt företag får jag dra av på skatten. Även om det inte är nån skyhög summa. Jag tänker att det skulle passa bra som kontor. För gästrum har jag ute i garaget och till och med två stycken. Idéer har jag inte många utan en matsal kan jag också tänka mig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.