Samarbeten

Däck och däckhotell vid varje säsong

Har du bil och då har du säkert nyligen bytt till sommardäck. Men du kanske har dåliga sommardäck med dåligt mönsterdjup. Och det känns inte alls tryggt. Har du dåliga sommardäck med mönsterdjup så blir bromsträckan mycket längre och då måste man verkligen tänka till när man är ute I trafiken. Dessutom så finns risk för punktering. Och det har hänt mig en gång för att jag inte hade koll på mina däck. Fick punktering en sommardag för nåt år sen då jag åkte till skogen och skulle plocka blåbär. Och körde in på en liten grusväg som jag då fick punktering efter några hundra meter. Där stod jag helt lamlös. Hade ingen aning hur man bytte däck till reservdäcket. Utan fick ringa min make som fick åka ut och leta upp mig. Det tog tid må ni tro. Men efter att min make kom till sist och bytte däck så plocka jag blåbär som räckte till en paj. Så blåbär fick jag iallafall. Men dagen efter så kontrollerade vi mina alla fyra däck och beslöt då att byta till nya däck.

Så gör inte som jag utan kolla era däck för det är lätt att göra med att titta och mäta mönsterdjupet. Dessutom är det ju olagligt att köra med otillräckligt mönsterdjup på däcken. Och det är en skön känsla när man har bra sommardäck när man är ute I trafiken. Man kan titta på sommardäck och däckhotell hos Däckskiftarna.

Däck och däckhotell

Däck

Det går att köpa billiga sommar och vinterdäck online hos t.ex Däckskiftarna. Dom har nästan 70 olika stationer runt om i Sverige som erbjuder däckbyten och dom har även däckhotell. Då behöver du inte förvara dina sommardäck och vinterdäck hemma som bara upptar plats. Samtidigt har du kanske inte eget garage där du kan förvara dom. Och det är skönt och behändigt att få hjälp med däckbyte när du har dom på ett däckhotell. Och har du dåliga däck så kan dom byta till nya när det är dags att skifta däck vid säsongerna. Dessutom har dom däck från alla de stora tillverkarna som passar alla bilmodeller. Så att slippa all arbete med att byta sommardäck är ett däckhotell bästa lösningen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *