Uncategorized

Chelsea väkte mig i morse – behöver ingen väckarklocka

Chelsea är som en väckarklocka

Okej sov ända till kl.9.00 i morse men var hemma väldigt sent igår kväll från jobbet. Nu är det mycket jobb och sena kvällar. Kom inte i säng förrän strax före ett I natt. Men det var skönt att sova så länge och hade kanske sovit lite längre om inte Chelsea hade hoppat upp i sängen och väkt mig. Så vi låg iallafall och drog oss en stund i sängen med kel och diskussioner. Borde ha spelat in hur hon pratade så att ni fick höra. Hon tyckte iallafall att det var dags att stiga upp.

Chelsea

Var inget vidare bra väder igår när vi var ute och arbetade på fält. Sen hade vi en bil mindre så det blev många turer mellan små orter utanför Västerås. En bilen fick vi punktering på iförrgår så då var det bärningsbil sent på kvällen som körde den till en verkstad. Har vi tur får vi hämta ut bilen idag. Annars blir det en hel del åkande idag också.

Idag ska vi inte klaga på vädret för det är väldigt skönt och bra väder idag. Och jag håller tummarna att det håller i sig hela dagen. Nu har vi kommit in i november som brukar vara en blöt månad men när oktober blev mesta dels blöt borde november bli ganska bra tänker jag.

Kurs i djurkommunikation

Och i denna månad fyller jag år och jag ska gå utbildningen djurkommunikation hos Maria Therese spirituella center. Som jag är ganska säker kommer bli väldigt kul. Efter den utbildningen är tanken att jag ska kunna ta klienter som vill ha hjälp med att förstå sina husdjur bättre. Så nu i november kommer jag över en helg få den första delen i utbildningen och därefter blir det en massa eget skolarbete inför nästa del. Sen har Anne pratat med mig att hon vill intervjua mig i podden som dom har när jag känner mig redo för det. Så det blir massor med planer och mål dom närmaste månaderna.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.