Uncategorized

Bilar för hela slanten blev det igår i Eskilstuna – snabb affär

Igår var maken Niko och jag till Eskilstuna hela dagen. Vi har länge varit ute efter en bra rymlig bil som passar till vår medelstora hund och som hade dragkrok. Och igår titta vi på några stycken. Och till den sista bilfirma som vi var på sent på eftermiddagen hitta vi en vit Subaru som var helt och hållet perfekt får Chelsea. Den hade även hundgaller. Vi provkörde den och den kändes stabil och perfekt så det blev en snabb affär.

Bil

Efter köpet åkte vi och åt mat på en restaurang, ni må tro vi var trötta och hungriga efter att varit på flera bilfirmor hela dagen. Vi kom hem sent på kvällen.

Lördagens planer

Ja så idag ska vi åka en tur med Chelsea. Hoppas hon kommer att trivas där bak i bilen. Sen på eftermiddagen ska jag jobba lite. Och tvätthögen ska jag också försöka få bort idag. Sen får hemmet vänta tills imorgon förmiddag. Det ser ut som en ångvält har dragit förbi i vårt hem just nu. I veckorna hinner vi inte riktigt med utan det blir bara lite småplock då.

Mat blir det troligtvis ute idag med. Det ska bli roligt att köra bilen och det var ett tag sen som vi var på tur och det blir perfekt med nya bilen. Sen var det ju ett tag sen som jag körde automat. Har väl alltid tyckt om att köra manuell växel. Men jag ska väl vänja mig också med en automat bil.

Lite senare idag ska jag även ringa Anne för vi behöver gå igenom lite arbete på telefon. Egentligen skulle jag arbetat lite igår men när vi kom hem så sent och supertrötta blev det inget arbete. Men idag ska det bli fart och på och styra upp hela dagen så att all göromål hinns med.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *