En helt vanlig dag

En dålig dag och Öland

Idag var det en dålig dag. Fick tandvärk och inflammation i tandköttet. Det är min visdomstand som spökar och jag vet att jag borde tagit bort för länge sen. Men jag är ju inte den som springer till tandläkaren i första taget då jag tycker det är väldigt obehagligt gå dit. Fick även lite feber så jag har varit sängliggande hela dagen och inte orkat med nånting.

Medans jag låg i min säng mitt på dagen så titta igenom gamla fotografier från Öland när vi var där förrförra sommaren. Tycker det är roligt att titta på fotografier och minnas tillbaka. Öland är ju våran favorit semester ort på somrarna och vi har varit där ett flertal gånger. Både när vi hade husbil men dom senaste gångerna har vi tältat på vår favorit camping vid Boda hamn. En lugn och skön camping och hundvänlig som har allt för en lyckad semester camping. 

Här sitter jag och njuter och jag tror att det är Ölands största sten.

Vackra vyer från södra Öland. 

Älskar att sitta på mysiga hemtrevliga caféer. Minst ett café om dagen var ett måste och ibland på samma mysig café. Här har vi fikat flera gånger.

Jag hoppas det är bättre med mig imorgon.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.