Mitt hem

Saker som jag älskar i mitt hem och blogg

Roligt när andra bloggare tipsar om andra bloggar till mig. Har fått två bloggar som jag ska kika på under dagen och gillar jag dom sparar jag ner dom i min blogg app. Har en jättebra blogg app. Det är Netti som tipsat om dessa bloggar och själv har hon en livsstilsblogg som du hittar HÄR.

Tänkte jag skulle visa lite från mitt torp sånt som jag verkligen tycker om i mitt hem. Först ut är en fin gammal soffa som jag bara älskar. Har ropat in den på auktion för några år sen och då hade jag sån tur att ingen annan ville ha den. Men jag såg ju direkt att det var en välgjord snygg soffa och betala endast tvåhundra kronor för den. Ibland har man sån tur på auktioner och loppisar och hittar det där fyndet. 

Den här lilla fina spegel gillar jag också och köpte den för några fjuttiga tior på Mega loppisen som brukar anordnas med jämna mellanrum här i Västerås. 

Den här tavlan beställde jag på nätet, kommer inte ihåg vilken butik det var. Men köpte den i samma veva som vi flyttade till torpet. 

Och den här tavlan har jag gjort från bordstabletter med motiv från Öland. Har två stycken men nu visar jag bara den ena.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.