En helt vanlig dag

Ett ganska bra år

Hittills har detta år varit ganska innehållsrikt…

Börjat blogga igen, nytt jobb, hårt arbete med min verksamhet, långväga besök, massor med utflykter, bott in oss på torpet, farmor för andra gången och än är inte året slut och året fortsätter med jul och nyår framför oss som jag hoppas blir innehållsrikt och många fina minnen, ett bra år vill jag bara säga och jag kan inte klaga fast det är inte riktigt jag som person att klaga utan jag gör det bästa av allt…lever här och nu det är min visa…”Opss… höll på att glömma att jag redan är ganska helt ok” så som jag var menad att bli…men visst finns det alltid lite skavanker att jobba med varje år. 

One Comment

  • Tina.Lennholm

    Låter som ett spännande år du haft hitintills. Låter som ett bra tänk att göra det bästa av allt. Så gör jag också ?

    Passar på och önskar dig en Underbar Jul med Ett Ljuvligt avslut och fantastiskt nytt 2019 ???

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *