En helt vanlig dag

Varje tisdag är jag otrogen

Varje tisdag åker jag till en kund ute på landet som har fem stycken Golden Retriever hundar. Nu är dessa hundar så vana att jag kommer till dom. Så varje tisdag blir det gosa och kel. Dom är så härliga och fina och vissa är lite busiga. En av dom följer varje steg jag tar och en annan måste jag gömma mina grejer för för annars tar hon dom och sticker iväg och i värsta fall ut på gården och gömmer. Ja dom har möjlighet att komma ut på gården och är ingen hemma släpper jag ut dom.

Flora hon väntar tillökning så då kommer det bli spännande och se hur många valpar hon får. Och risken finns att jag plockar eller i värsta fall tjuvar en hem. Ni kan gå in och läsa på deras kennel hemsida som dom har HÄR.

Våran Kaisu luktar lite extra på mig varje gång jag kommer hem därifrån… Inte att hon hälsar som hon normalt brukar göra utan mera sniffar och undrar var har du varit!?!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *