Uncategorized

Gårdagens pressmöte på Winery hotel

Igår var jag inbjuden för ett pressmöte på Winery hotel i Solna med presentation av deras sommarprogram och vin årgångar. Det är nu som jag kommer bli inbjuden på olika pressmöte och det är skönt som journalist och skribent att kunna gå på dom igen.

Winery Hotel och Terreno

Det toppen eleganta Winery hotel är ett fint besök inför kommande sommar. Det finns ett fåtal hotell i Sverige som har egen tillverkning av vin Terreno vintet är Winery hotels hjärta. Smakprov och rundvandring och lunch blev det igår.

Dagens agenda samlades vi på deras fina takterrass med pool och bar för mingel med alla inbjudna. Där kommer många aktiviter ske under sommaren. Efter mingel på takterrassen blev det rundvandring på hotellet. Därefter blev det en god lunch. Dagen blev mycket innehållsrik med mycket intressant information och guidning på hotellet.

Winery hotels sommarprogram

Kreativa vinaktiviter. Temat är olika för varje dag t.ex rose, pizza och bubbel. Vinprovning kan bokas av hotellets boende och externa gäster.

En rooftop i världsklass med pool och bar. Som en takfest i New York med musik och toner av soul, jazz och funk. Alla dagar i veckan. Hit kan man gå för att njuta av deras egentillverkad vin och lyssna på skön musik.

Gastronomiska köket. I köket med smaker från Italien och vinerna som kommer från deras egen vingård i Toscana.

Sen finns det många utflyktsmål för sommarens gäster.

Slutsumering av detta hotell får av mig ett väldigt bra omdöme. Då det var fräscht och snyggt och ett plus var ju även deras eget vin och inte glömma deras olivolja. Själv ska jag ta mig tid att boka in mig och min make på en weekend i sommar. För lite avkoppling och få komma bort några dagar från hemmaplan för vi är förtjänade av det då vi arbetar mycket. Semester kommer jag inte ens ihåg när vi sist hade.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *