Samarbeten

Måla och tapetsera väggar med Måleri

Nu har vi en spännande tid framför oss då vi inom en snar framtid kommer att köpa en lägenhet. Vet att jag kommer att vilja sätta vår prägel på lägenheten med att måla och tapetsera väggar. Men det är bara den roliga biten jag vill hålla på med då jag tycker att utföra själva jobbet är för tufft. Visst har jag gjort renoveringar förr men det är nåt som jag aldrig mera skulle göra. Utan när det blir dags kommer jag att välja ett proffsigt Måleri företag som kan göra jobbet.

Vårt första hus som vi ägde i Surahammar en gång i tiden har jag ett bedrövligt minne ifrån. Vi renoverade köket och hade en vägg som skulle målas. Visst den var inte så stor vägg och arbetet gick ganska bra ända till när det bara var en bit kvar. Då klev jag upp på en pall då stegen var upptagen. Med färgtråget fullt med färg i ena handen och roller i andra. Stiger jag upp fel på pallen, tappar balansen och trillar i golvet. Ni kan bara föreställa er vilket missöde det blev med all färg. Sen dess har vi alltid anlitat målerfirma för våra renoveringar som vi gjort genom åren i våra hem som vi bott i.

Måla och tapetsera

Måla

Bor du i Stockholm och Uppsala kan du anlita Måleri för att få dina projekt utförda med proffsigt team som utför arbetet. Dessutom får du det utsatt inom rimliga tidsgränser. Och du betalar bara för vad som står i offerten du fått av dom. De utför både stora och små jobb så oavsett vad du behöver få gjort. Kan räkna med att du inte betalar mer än vad som står i offerten. Du får jobbet snabbt gjort och slipper göra jobbet själv. Ett välutfört proffsigt jobb får du också. Fakturera utan bolag eller fakturera utan företag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *