En helt vanlig dag

Har anmält mig till ett webinar

Nu har jag och känns som om jag har tagit ett bra beslut. För man brukar väl säga så, att kunskap aldrig är tungt att bära. Jag har med andra ord anmält mig till webinar nu i januari. Som handlar om hur man får ut sitt content och hur sociala medier fungerar. Med en massa tips lovades så penna och papper lär jag nog behöva under webinaret.

Här är detaljerna

 • Som deltagare kommer du att få ta del av strategier som fungerar NU, uppdaterade till hur sociala medier fungerar 2019.
 • Du kommer att få verktyg att jobba med som du kan använda oavsett på vilken nivå du jobbar med dina kanaler.
 • När du lämnar webinaret kommer du att känna dig motiverad, inspirerad och ja, nästan ivrig att röra om i grytan på dina sociala medier!

Låter ju jättebra. 

Jag hoppas att jag tycker att det här kul och att det ger mig nånting! Jag vill lära mig mera hur man bygger olika strategier för att bygga en framgångsrik business i sociala medier och på min blogg.

Tycker att det här webinaret låter spännande och en massa tips och lärdomar är ju alltid bra.

Ha en fortsatt fin och trevlig måndag så ses vi snart!

3 Comments

 • Tina

  Härligt Anita Birgitta! Jag skall också gå 😉 Toppenbra tycker jag och väldigt intressant! Jag ser fram emot detta också <3
  Önskar dig en fin vecka!

 • Helena Roth

  Hoppas att webinariet ger dig vad du är ute efter – själv har jag tagit för vana att försöka lyssna efter det jag i n t e redan vet, istället för att lyssna efter bekräftelse på sånt jag redan vet. Inte alltid så lätt som det låter har jag upptäckt!

 • Ewa

  Blir lite nyfiken på vilka som arrangerar detta, verkar vara ett väldigt brett angreppssätt. Ska bli kul att höra om det gav dig det du vill ha och behöver. Lycka till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *