En helt vanlig dag

Superläcker plånbok och mobilfodral

Idag var det en vacker solig vinterdag hos oss. Men ändå känns som vintern ännu inte fått fäste ännu då det har varit så mycket variation i vädret.

Har jobbat näst intill hela dagen. Så jag var ganska trött när jag kom hem och då fick maken stå för fiolen och laga mat. Han fixa ihop en kycklinggryta i god tomatsås och till den serverades ris. Så nu är jag mätt och belåten. Som mamma och barnfamilj kan man behöva en plånbok i väskan. Barn brukar ju ställa en fråga om dagen. Även bloggare och teskedsgumman brukar ha en plånbok i väskan.

Så supersnygga och jag kan tänka mig att det inte är många som har en sån här… Sticker verkligen ut!

 Det är en teknik som används för att skapa fylligare mer definierade ögonbryn som ser naturliga ut. Microblading är till för personer som har ojämna, glesa, överplockade eller icke-existerande ögonbryn.

Under en microblading-behandling används en fin nål för att skapa små, tunna streck som ser ut som hårstrån. Färgen appliceras i de övre lagren av huden och håller vanligtvis i 1-2 år innan det börjar blekna. Efter behandlingen kan ögonbrynen se mörkare ut än förväntat, men färgen kommer att blekna och se mer naturlig ut efter några veckor.

Det är viktigt att välja en erfaren och kvalificerad microblading-tekniker för att säkerställa ett bra resultat. Det finns också vissa risker med behandlingen som allergiska reaktioner och infektioner, så det är viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna noggrant. Är du mamma och är en barnfamilj kan det vara kul att unna sig något extra.

Vad är microblading ögonbryn?

Microblading ögonbryn är en semi-permanent kosmetisk tatueringsteknik som används för att skapa naturligt utseende ögonbryn. Tekniken innebär att man använder ett verktyg som kallas för microblade för att rita in individuella hårstrån i huden. Detta skapar en illusion av fylligare och mer definierade ögonbryn.

Microblading ögonbryn är en populär behandling för personer som lider av tunna, glesa eller asymmetriska ögonbryn. Det är också en bra lösning för personer som har tappat ögonbrynshår på grund av medicinska tillstånd eller överepilering.

En av fördelarna med microblading ögonbryn är att det ger ett naturligt utseende som varar upp till två år. Dessutom är det en relativt smärtfri process som tar mellan 1-2 timmar att genomföra.

Det är dock viktigt att välja en erfaren och licensierad microblading artist för att undvika eventuella komplikationer eller oönskade resultat. Det är också viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna noggrant för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

Sammanfattningsvis är microblading ögonbryn en semi-permanent kosmetisk tatueringsteknik som används för att skapa naturligt utseende ögonbryn. Det är en populär behandling för personer som lider av tunna, glesa eller asymmetriska ögonbryn och ger ett naturligt utseende som varar upp till två år.

Processen för microblading ögonbryn

Konsultation

Innan microblading-behandlingen påbörjas är det viktigt att boka en konsultation med en erfaren microblading-tekniker. Under konsultationen kommer teknikern att diskutera önskemål och förväntningar med kunden, samt undersöka ansiktsdrag och hudtyp för att bestämma den bästa formen och färgen på ögonbrynen. Kunden bör också informera teknikern om eventuella medicinska tillstånd eller allergier.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *