En helt vanlig dag

Har ni märkt det är fredag

Hej på er har ni märkt att det är sköna fredag idag och faktiskt min äldsta sons födelsedag ? Stort GRATTIS FINA SAMI!

Hade en lugn arbetsdag så jag fick mycket tid över, men innan hemgång åkte jag och hämtade ut min lykta, den var mycket finare i verkligheten. Åkte hem och beredde plats för lyktan som hamna i min fina vägg nisch, där brukar jag alltid ändra när lusten faller på och sen gillar jag min lilla hylla nisch i väggen.

Troligtvis blir i det i kväll att åka och fira min sons födelsedag annars blir det under helgen. Sen ser jag framemot att träffa min barnbarn som jag alltid längtar efter.

Drivveden som jag gjort decoupage har jag plockat i min hemstad, naturen kan man hitta mycket fint. Flaskan med stenar och fotografi på min mormor och morfar bara älskar jag. Ljusstakar har jag fyndat på loppis. Sen en påse med doftande lavendel. Det är min nisch som den ser ut just nu.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *