Böcker

Manus uppdatering

Ett litet uppdatering hur det går för mitt manus skrivande. Länge sen jag skrev hur jag ligger till i manuset. Har flera kapitel kvar att skriva och totalt nu har jag skrivit 15360 ord så jag är snart halvvägs i manuset. Tänker mig att manuset kommer att bli cirka 50000 ord när det är färdigt så jag har lång väg kvar.

Ni som läst min första bok kommer ha lättare att följa med i andra boken.

Den första boken handlar om Nitta och Niko från två olika kulturer i ett tredje land. I boken får man följa paret under flera decennier. I andra boken får man följa när dom kommit in i medelåldern och hur deras vardag ser ut med både lycka och sorg.

Men jag har kommit underfund med när jag har som lättas och får inspiration till att skriva. Och det är absolut inte under vintermånaderna utan det är när ljuset är framme på våren och sommaren. Jag tycker om att skriva när jag är ute i naturen då är det som att orden bara faller på plats. Och när jag är ute och skriver då gör jag det alltid i mobilen i programmet Evernote som när jag kommer hem för över i mitt riktiga skrivprogram. Ett skrivprogram som är väldigt lätt att hantera och ändra i.

Men jag ska försöka hitta inspiration att skriva mera på vintern för det skulle vara roligt om jag fick boken färdig fram till kommande sommar. I januari ska delar av manuset skickas in till min lektör för genomgång.

 

32 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *