En helt vanlig dag

Header kan vara svårt att välja

Välja header till blogg

Tänk att denna vecka gick trots mycket arbete. I mitten på veckan var jag ganska trött men så på torsdag kvicka jag till igen och arbetet gick som en dans. Och nu till helgen väntas arbete med köket och imorgon tänkte jag ha en städdag här i lilla torpet.

Nu har jag bloggat ett bra tag så då tyckte jag det var roligt att titta på bilder på vilka header jag har haft i mina bloggar genom åren. Vissa tyckte jag om och den som jag har nu gillar jag så den får nog vara med ett tag till. Det kan vara svårt att välja header till sin egen blogg. Men jag tycker man ska välja en som tilltalar en och som framför vad för sorts blogg det är. Tycke och smak är väldigt olika för alla men innan du bestämmer dig vilken du vill ha gå på magkänslan för säkert när du ta fram en header så har du säkert gjort flera stycken att välja emellan.

Det var några stycken som funnits i min blogg. En header kan ju se ut på alla möjliga vis. När min blogg är en vanlig vardagsblogg så tycker jag att man ska kunna se vem som är bakom bloggen med pennan och det tycker jag att man gör med mina bildheader. Men som sagt jag är nöjd med den som finns idag.

3 Comments

 • Netti Starby

  Så himla fina alla är. Jag tycker att det hade varit snyggt om man tog bort ena bilden på nr 4 så att du har en skarp och en genomskinlig bild på dig. Något sådant skulle jag vilja få till på min header. Undrar om det finns någon app som har dom funktionerna? Kramis

 • Tina

  Vilka fina header du haft! Och den finaste headern är den du har nu tycker jag ?

  Önskar dig en trevlig helg med städdag och rosa kök!

  Allt gott!

  //Tina

 • Blondina

  Det är svårt å välja headers då man har många fina som man vill ha 🙂 sv; Ja hade en bra valborg och en bra arbetsnatt då 🙂 men va gode trött på morgonen då ja kom hem minns vi hade rätt så körigt då 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.