Mitt hem

Stolsfodral har jag fixat till köksstolarna

Nya stolsfodral

Idag har jag fixat med nya stolsfodral till köksstolarna. Blev med rosa rosor med beige botten. Tycker det blev så bra. La dom över dom gamla stolsdynorna som är mjuka att sitta på.

Har även tittat på Youtube hur man fixar till hörnen när man klär in köksluckor i dekorplast. Såg väldigt lätt gjort att göra när man såg det på film. Men kan ju vara svårt att få till det ändå så jag låter min fina snälla svärdotter göra det i helgen. Sen kommer det bilder på det färdiga köket här på bloggen. Och då tar jag nog bilder med systemkameran och inte med mobilen som jag oftas gör.

Nu ska ni ha en fin fortsättning på kvällen…och ni vet väl att det är sköna fredag imorgon!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *