En helt vanlig dag

Headern vill jag ändra-behöver hjälp av er!

Håller på och ändrar headern i min blogg. Tycker det är skoj och sen vill jag ha en som jag trivs med. Men just nu har jag beslutsångest mellan två stycken och behöver eran hjälp att välja rätt.

Den första är ju den gamla som ni ser här. Och det är den som jag vill ändra eller kanske behålla.

Den andra är den som syns i bloggen just nu och här. Den är mera tuff kanske med både färg och svartvit. Och skuggbilden. Den här headern är nygjord. 

Den sista är även med skuggbild men färger som går i samma som blogg rubriken. Men här få jag inte själva bilden på mig större. Den här är också ny. 

Så om ni kan hjälpa mig att välja en av dessa tre. Själv har jag svårt att bestämma mig. Skulle bli evigt tacksam med era förslag.

Nu får jag pausa en stund annars blir allt för förvirrat med att välja. En kopp kaffe sitter bra.

Ha det så gott så hörs vi.

8 Comments

 • Helena Roth

  Vad är det du vill förmedla, tänker jag är en bra ingångsfråga att ställa sig. Jag kan itne direkt känna av det – samtidigt som vibbarna jag får av de tre olika header-förslagen är väldigt skilda åt. Skyggast tycker jag den med rosen på boken är – den är renast, inte så “mycket” liksom och det tilltalar mig. Men kanske är det inte mig headern ska tilltala?

 • Carina

  Du måste känna själv vilken just du trivs med.
  Du ska vara här, du ska skriva här och du ska förmedla något till dina besökare.

  Jag själv vill förmedla genom mitt hjärta och att det är unikt för just mig. Inte vad andra vill se. Vi alla har olika känslor och smak. När vi gör det av vårt hjärta tror jag att en sida blir tilltalande för besökaren 😉
  Lycka till med ditt beslut och test av headers <3

 • Charlotte

  Jag tänker, som Helena, att det är viktigt att du vet vad du vill förmedla. Och jag blir lite osäker. Vill du lyfta fram livsnjutaren? Vill du lyfta fram författarskapet? Eller något annat. Den första, den gamla är ju liksom renast – men frågan är vad du vill ge för intryck.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *