Mitt hem

Nya gardiner i mitt fönster.

Idag blir det köksgardiner. Fick sån lust att byta när jag kom hem och vaxduk åkte bort från bordet. Så bra med små fönster för nästan alla gardiner passar då och blir inte så dyrt om man köper nytt. Ny var det här inte nya gardiner utan dom har legat i skåpet ett bra tag men aldrig använt dom. Nu kom dom och passa i mitt kök som just nu går i blått och rosa. Duken hitta jag också i skåpet men tror jag ska leta efter en annan när jag åker in till lilla staden. Böt även ut servetter i servett hållaren så blev det lite mera somrigt när dom också gick i rosa och blått. Tycker allting blev bra förutom duken som jag vill ha en annan. Servett hållaren är ett fynd från en gatloppis i Danmark för endast 10 kronor. Ser gammal ut med det rostiga. Tänk så lite man behöver göra för att förändra i hemmet. Ett par nya gardiner och det blev en helt annan stil nästan. 

Dessa gardiner är tunna och släpper igenom  ljus. 

Söta servetter är ett måste i mitt hem. Här ser man också hur ljuset kommer igenom  mitt lilla fönster. 

Från en annan vinkel.

Kanske åker in till posten om en liten stund. Vi fick hem en avi att vi har nånting att hämta. Och om jag tror rätt kan det bli fest i dagarna tre.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.