En helt vanlig dag

Hej Susies vardag… En toppen blogg!

Hej på er alla denna verkligen sköna fredag kväll…Hoppas ni har det bra!

Tänkte berätta om en blogg som jag följde för ett par år sen. En mycket bra blogg att följa om en annorlunda vardag.

Tjejen som skriver bloggen Hej Susies vardag handlar mycket om hur livet och vardagen kan se ut med en funktionsnedsättning men att det ändå går att leva med det. Susie har en cp skada. Hon har studerat och arbetar precis som vi alla gör. Hon har även skrivit en bok Glimtar från vardagen och leva med funktionshinder. Den boken kan ni köpa av henne via hennes blogg, bara att skicka iväg ett meddelande till henne. Personligen tycker jag att Susie är en väldigt strong tjej som öppet utan krångligheter skriver om sin annorlunda vardag. Ni kan kika in hos henne HÄR.

Har alltid tyckt om hennes blogg men kom av mig för några år sen då jag själv inte bloggade. Nu hitta jag tillbaka till hennes blogg genom hennes Instagram konto. Så nu tänker jag börja följa henne igen.

Så här skriver Susie själv i sin presentation i bloggen.

Hej! Jag heter Susie Stenberg 40 år, är en ung, glad, positiv kvinna och har livsgjädje,trots mitt funktionshinder (CP-skada). Bor i Finland i en liten stad som heter Jakobstad.

Jag är en mycket modig tjej, inget är omöjligt för mej. 🙂 Skrev studenten år från Jakobstads Gymnasium 2000, tog merkonomexamen 2004. Till merkonom studerade jag på Arlainstitutet i Esbo, som är ett handelslärovek för synskadade, men numera får också andra funktionshindrade studera där Jobbar som byråbiträden åt staden.

Jag vill visa att man kan leva ett normalt liv trots ett funktionshinder. Lïvet är inte alltid dans på rosor. Jag är en nyfiken och envis tjej.Envis var jag till exempel: då man påstod att jag skulle aldrig börja kunna gå, mem nu går jag korta sträckor inomhs. Annars tar jag mig fram med manuell- eller elrullstol.

Till mina intressen hör blommor, trädgård och akvariefiskar. Tycker om att följa med hur blommor och fiskar utvecklas, det ger mig en stor glädje. Med lite hjälp klarar jag av att ha dessa intressen.

Bloggen Hej Susies vardag började jag skriva i mars 2012, jag tänkte prova mig på att skriva. Med tiden blev skrivlusten större, och nu tänkte jag försöka göra något mer av bloggen, det är min dröm. Önskar att läsarna ska få en intressant upplevelse. Här på bloggen delar jag min glädje och sorg. Följ gärna med mig som har en lite annorlunda vardag och hur jag tar mig fram här i livet. Med mig blir det aldrig tråkigt! 🙂 Så kom och häng med! 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *