En helt vanlig dag

Intensiv dag från morgon till kväll

Intensiv dag från morgon till kväll

Godmorgon alla fina där ute. Hoppas att ni är utvilade och mår bra. Här är allting förträffligt bra och vi njuter morgonen tillsammans med ett av våra barnbarn Liam. Det är verkligen härligt att vi har barnbarn… Känner mig så rik.

Igår var återigen en intensiv dag. Fast vi var lite sent ute och var tvungen att ringa till Carfix som stängde vid 13.00 tiden igår. Vi skulle hämta bromsbelägg till min nya bil. Tycker verkligen dom har ett väldigt bra kundbemötande då dom höll öppet lite längre för att vi skulle hinna hämta ut dom. Sen var till Tillberga till den förra ägaren till min bil för att hämta fyra däck då vi behöver fälgarna. Och efter det var vi till våran favorit Kina restaurang som har funnits i evigheter. För på Choys Gården får man den bästa maten och mycket att välja på. Snacka om att jag blev proppmätt.

Efter det åkte vi till Sami och Sofia för att fika. När vi skulle åka hem fick vi Liam med oss. Så just nu njuter vi vår morgon och har planer idag att åka till Vallby friluftsmuseum för att titta på alla djur som finns där om det slutar regna till efter lunch.

Här stod jag och vänta på min make en liten stund när han var in i en butik. Tänkte att jag skulle visa vårt fina stadshotell som finns i vår lilla stad. Tycker det är en av dom finaste byggnader som finns här. 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *