En helt vanlig dag

Attraktionsguiden har jag äntligen fått

Attraktionsguiden har jag fått hem nu från Cecilia Kärvegård. Som en nerladdnings pdf-fil. Jag har hunnit med att ögna igenom den lite grann. Men ska läsa den hela i helgen då jag inte hunnit göra det ännu. Men det lilla jag har läst verkar både rimligt och vettigt. Och jag kan inte förstå hur hon ger bort den gratis då jag anser att hon hade kunnat göra pengar på den. Har även tänkt att jag ska haka på en av hennes E-kurser som även dom är väldigt billiga. Och jag tror att jag köper den med dagliga påminnelser i 365 dagar och som kostar 365kr alltså 1 krona om dagen för bli en härskare av attraktionslagen.Attraktionsguiden

Attraktionsguiden för mig vidare

 

 

 

 

 

Jag tycker att allt som har med attraktionslagen är både intressant och spännande. Om jag skulle gå igenom allt som jag har attraherat in mitt liv så måste jag säga att jag verkligen uppskattar allt det fina som jag fått. Ibland har jag attraherat ovetande och ibland medvetet. Men aldrig tidigare tänkt att det är attraktionslagen som gett mig det jag önskat. Visst har jag ju också attraherat in dåliga saker i mitt liv också men då har det berott på att jag har varit så negativ och tänkt i fel banor. Det du tänker får du.

Att denna Attraktionsguide finns det må ni tro jag är väldigt glad över. Då jag har sökt och letat efter material som ska vara lätt att förstå. Så jag är även glad att jag var på hennes föreläsning i Örebro förra veckan. Attraktionsguiden

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.