En helt vanlig dag

Jag fortsätter och sliter på prylar

Jag blir ju så nöjd och glad. När nån annan har slitit färdigt på sina prylar och jag kan fortsätta att slita på dom. Återanvändning är på sätt och vis den bästa shoppingen utan att bli fattig på det… Så det är väldigt snällt mot plånboken.

Var ju tvungen att provsitta och satt väldigt skönt.
Vid den här gruppen kommer många diskussioner föras över ett glas. Och plats för tidningsmagasin får också plats.

Jag pratade ju om att jag skulle ringa på en rottinggrupp som fanns på blocket och faktiskt gjorde det tidigt imorse. Satte mig i bilen för jag räknade ut att jag skulle få plats med den i bilen. För annars hade jag inte kunnat köpa den för jag har inte längre dragkrok på min bil. Körde ungefär i 7 mil och strax utanför Hällefors var jag framme ungefär vid 11.00 tiden. Ni må tro att jag blev överlycklig när jag såg den för jag såg ju direkt att den kommer bli perfekt i mitt relax rum. Och plats i bilen var inga problem och sen att jag bara betalade några fjuttiga hundralappar var ju som hittat. Jag hade gott kunnat betala minst 500 kr för den så ni förstår ju att det inte var mycket jag betalade. Det är några gånger som jag hittar på blocket när jag letar efter nånting. Och den här gången var verkligen ett fynd. Och undrar ni om det var nån till som blev superglad så kan jag säga att min make blev det.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *