En helt vanlig dag

Nytt i vårt kök

Igår blev det inget bastubad så vi får ta igen idag. Men det blev en sen fredag kväll med inget mys precis. Utan vi hade fullt upp med att installera och få nya kyl/frysen på plats i vårt kök. Gjorde några ändringar när vi bestämde att köpa nytt. Vi hade tidigare en vit hög kyl och en vit frys. Men vi tänkte till lite och kände att vi bara behövde en dubbel med stor fryskapacitet på hela 107 L. Det räcker gott och väl till oss och det blev tycker jag iallafall lite mera rymd och plats i köket. Diskmaskin är på gång också såsmåningom för vi har inte hittat den som vi vill ha. Ni må tro att det blev väldigt stökigt och bökigt i köket igår kväll och att få in kyl/frysen på plats och få bort underredet av frigolit bara det var tungt tyckte jag. Men nu står den på plats och jag fick det som jag ville ha det och jag supernöjd.

Vi köpte av märket LG med wifi funktion som gör att vi kan styra temperaturen med en app t.ex om det skulle bli strömavbrott så kan jag få igång den snabbt när strömmen är tillbaka. Eller om du köpt festmiddagen och vill kyla ner den snabbt när du kommer hem. Då kan jag förbereda temperaturen med appen innan jag kommer hem. Måste läsa lite mera om denna funktion och app. Laddar ner den vid ett bättre tillfälle när mera tid finns. Tänk vad tekniken går framåt och jag älskar när teknik underlättar din vardag.

Idag ska jag även ringa på en blocket annons för jag har hittat en rottinggrupp som jag vill ha till relax rummet vid bastun.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *