En helt vanlig dag

Julen och pandemin – hur blir det! Kan vi fira jul…

Redan torsdag utan att man han blinka. Imorgon går jag inpå ledighet då mina arbetsdagar är från söndag till torsdag. Idag vakna jag av mig själv och Chelsea behövde inte väcka mig. Mörkt och halvdunkelt är det hos mig så här tidigt på morgonen. När jag vakna så tidigt lär jag hinna med en hel del så sparar jag lediga dagarna med att försöka varva ner och njuta. Så nu på morgonen väntar tvätthögen och sen ska jag sitta vid datorn och lägga in nya webbadresser och peka om dom. Javisst det är ett av mina jobb som jag utför för Blogbiz. Ett lätt arbete som går ganska fort att göra.

Jul

Ett tu tre så knackar julen för dörren

Förrutom att dagarna går fort så inser jag också att vi redan är inne i november och julen är snart här. Förresten har ni börja få lite julfeelings nu när butikerna har börjat pynta med jul. Förra året fick jag feelings redan i början på november och jag började pynta i mitten på november. Men än så länge har inte den känslan i funnits sig hos mig. Men jag tänker ändå vara ute i god tid. I år vet man inte heller om det kommer bli nya restriktioner inför julen och den pågående pandemin men det återstår att se.

Julen och pandemin

Ni som läste mitt inlägg igår vet att jag skulle nu i november gå en kurs i djurkommunikation. Den är inställd och uppskjuten till i slutet på mars nästa år på grund av pandemin. Fick ett mail om det igår och tyckte det var jättetråkigt för jag hade verkligen sett fram emot den. Nu får jag vänta några månader till och hoppas att pandemin har lagts sig lite grann eller att vi får bukt på den. Förrutom att många blir sjuka så påverkar pandemin de flesta i vardagen på ett eller annat sett. Så det återstår att se hur julen och pandemin blir framöver.

One Comment

  • wiper

    Vi har ställt in julen i år och skall istället träffa min son och min mans bror vardera gång veckan före julafton. Vi kan inte ha övernattningar hos oss i detta läge. Jag är ju inte i riskgruppen hälsomässigt men i och med min höga ålder. Min man är mer i riskgruppen fast han är yngre än mig

    Förstår att du tycker det är tråkigt att din kurs är inställd. Det börjar bli rätt tråkigt och enformigt nu och jag själv är rastlös och uttråkad ;). Skönt att du kan arbeta lite över nätet

    Sköt om dig och ha en fin torsdag
    kram från Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.