Uncategorized

Tuna park en heldag med både fix och shopping

Hela dagen i Eskilstuna då vi åkte dit till bilfirma som skulle åtgärda en felkod på bilen där vi köpte den. Nu är den fixad och klar. Ägaren på bilfirma körde oss till Tuna park och hämtade oss där efter några timmar. Vet inte om Tuna park var en så bra plats att vänta på för både min make och jag kände oss som typiska shopholics nördar och verkligen vi shoppa loss. Med både kläder och varsin klocka. Min klocka gillade jag med rosa läderband.

Tuna park

Men handlade även lite nytto underkläder förrutom en snygg blus. Vi åt mat på en restaurang som hade även husmanskost och kaffe på det. Fast tanken inte var att vi skulle shoppa så tycker jag att det var ändå bra att vi handlade lite kläder, okej klockorna var kanske lite onödigt men vadå nångång kan man väl göra ett impuls köp. Jag är iallafall nöjd och glad. Och dagen kändes bra.

Tuna park

Tuna park är ett lagom stort shopping center i Eskilstuna. Det var inte så mycket folk där och det är väl så nu när pandemin härjar så undviker folk att gå till platser där det kan finnas massor med folk. Vi slapp ju trängas med andra det var ju skönt. Har du vägarna förbi Eskilstuna nångång så ta er tid att stanna till på Tuna park.

Tuna park

Nu har vi landat hemma och på vägen hem stanna vi på en pizzeria och köpte en pizza till Simon. Sen stannade vi även vid en butik för vi tyckte att Chelsea skulle få god mjuk delikatess mat idag. Hon älskar mjukmat men det får hon inte varje dag. Ska till att brygga kaffe för det behöver jag just nu sen ska jag jobba lite grann. Och kvällen får komma som den behagar med både njut och lugnet.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.