En helt vanlig dag

Lasershow som Västerås stad anordnar inför nyåret

Lasershow Västerås stad

Juldagarna gick fort och på fredag var jag redan på jobb. Igår var barnbarnen hos oss några timmar. Så mysigt när vi har dom hos oss. På kvällen beslöt vi att bada bastu som jag kände att jag verkligen behövde för jag gårdagen kände jag mig stel i hela kroppen. Efter bastubadet kände jag mig mycket bättre. Sent på kvällen spelade maken och jag Jenga. Ett lättroad spel för barn från 6 år… Hiii funkar lika bra på maken och jag.

Imorgon blir det lite jobb igen för sen blir det nyår och nyårsfirande. Blir nog en ganska lugn och stilla nyår för oss. Men till 12 slaget blir det att åka in till staden för att titta på Lasershow som Västerås stad anordnar. Första gången dom gjorde det var förra året och då var vi också och tittade. Nu idag blir det också en lugn dag men ska försöka få undan tvätten och då blir ju jag nöjd. Lasershow

Denna Lasershow är väldigt rolig och härlig att titta och att fira in det nya nyåret. Så ni som vill vara med på denna Lasershow ja då ska ni ta er ner till Fiskartorget strax före 12 slaget.

Så här var det förra året med denna Lasershow som jag skrev om.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.