En helt vanlig dag

Nostalgi tripp till Rom

Tänk vad man kan bli nostalgisk emellan åt. Kom att tänka på att det var ett bra tag sen som jag var utomlands. Och i dagsläget går det ju inte att resa till nåt intressant resemål. Utan man får hålla sig inom Sveriges gränser på grund av pandemin. Men titta på bilder och minnas tillbaka kan man ju. Och jag minns så väl när min makes brors dotter gifte sig i Rom för några år sen. Jag var där med min make och yngsta sonen. Blev några väldigt intensiva dagar där då vi även skulle försöka med att hinna titta på olika sevärdheter. Men bröllopet var ju pricken över iet. Ett riktigt sagobröllop med allt vad det innebar. Kyrkan i sig var otroligt fin med sin stora trappa in till den. Den otroligt välorganiserad transport till festlokalen för cirka 150 personer. Bokade bussar hämtade upp oss efter vigselcermonin. Och vi blev mottagna med drink och tilltugg.

Här sitter vi på en restaurang första kvällen. Bröllopet skulle äga rum dagen efter.

Dagen efter bröllopet var vi ganska så möra men som sagt vi skulle ju titta på sevärdheter och vi tänkte att sova kan man ju göra när man kommer hem.

Skulle vara så roligt att få komma iväg på en rolig resa. Men på troligtvis tar det lång tid innan det är säkert att resa. Så det blir inget med det i dagsläget.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *