En helt vanlig dag

Så här var det väl aldrig tänkt

Nej det kan man ju påstå att det inte var. Men när man samlar på sig genom åren är det lätt hänt. En massa skräp och åter skräp hitta jag i relax rummet igår. Och inte är jag färdig med att rensa och tömma men idag hinner jag inte göra nånting. Får nog ta lite pö om pö tills det är färdigt.

Nya tapeter kommer inte kosta så mycket att köpa in till rummet och inte nytt golv heller. Har även tittat på möbler på blocket och hitta en sittgrupp med två fötöljer, bord och två pallar som jag kan tänka mig skulle bli bra i relax rummet och kommer bli så fint när det är färdigt. Sen tänkte jag att jag skulle kunna köpa in ett kylskåp för drickor med glasdörr såklart. Då slipper man springa mellan huset, bastun och relax rummet. Kika även in hos Borås tapeter tänkte det kunde vara roligt att kolla deras utbud. Vet att jag varit inne med tänket blommiga tapeter men får kanske tänka om där. För jag hitta supersnygg tapet med tropiskt motiv. 

Tycker den är jättesnygg.

Och här är en enkel snygg blomtapet. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.