En helt vanlig dag

Vår i mitten på mars

Nu blev det snöfall hos oss och jag behövde inte ha det. Var nöjd som det var förutom att jag önskar att solen tittar fram lite mera. Men nu är vi inne i januari en månad som brukar vara långdragig månad men bara den har gått så kommer det gå undan. För jag är optimist och tror att våren kommer tidigt i år. Sen om man går efter säsongerna så ska våren vara här i mitten på mars men för min del får den komma tidigare.

Norra halvklotet

Vår: 21 mars t.o.m. 20 juni
Sommar: 21 juni t.o.m. 20 september
Höst: 21 september t.o.m. 20 december
Vinter: 21 december t.o.m. 20 mars

Längtar till sol, värme och grönska. Kunna gå på promenader i vår omgivning och plocka av naturens doftande blomster. Det är nåt som jag verkligen njuter av att göra. På vintern är jag oftas en låg person och kurar gärna inne än går ut. Men det var bra när vi hade Kaisu får då kom man ut på vintern också. Och jag har många fina minnen från våra turer på vintern.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *