En helt vanlig dag

Vad händer i staden

Idag bjöds på pelargoner när man besökte Kajplats 9 för en lunch själv hann jag inte dit då jag fick hoppa över lunchen idag. Ibland har jag mycket arbete på mitt företag inom hemstädning och då hinns inte alltid med att ta lunch. Men ganska rolig grej för att locka besökare dit. Mitt sista jobb för dagen var ute hos en kund som har fem stora Golden Retriever hundar. De är jättefina och snälla men ibland lite busiga. Som idag när jag var färdig och skulle ta min fleece jacka som jag lagt på en stol i hallen så var den borta. Är jag ensam så brukar jag släppa ut dom på gården så även idag. Jag leta i alla rum men hitta ingen fleece så det var bara att traska ut på gården och börja leta som tur var så hittade jag den bredvid en buske… Får nog tänka på att sätta mina kläder så att dom inte får tag på mina kläder fler gånger. De var nog många hungriga matgäster som besökte Kajplats 9 idag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.