Samarbeten

Vinkit för egen bryggning hos vinshoppen

Visst tycker ni det är härliga tider nu när värmen har kommit och restriktionerna har blivit lättare. Det är skönt och gott att kunna vistas ute bland lite fler människor. Nu när sommaren är här och vi kan äntligen får leva lite mera normalt är det kanske dags att göra egentillverkad vin som man kan njuta av hela sommaren. Ett gott vin som ingen kan misslyckas med. Och som blir färdigt på 7 dagar. Det blir även billigare än att du skulle köpa vin på systemet. Plus att du får större mängd vin vid egentillverkning. Så du spara många slantar under hela sommaren. Vinet kommer även bli uppskattat när det bjuds till bords bland goda vänners lag och du kan skryta med att du gjort vinet själv. Och när du kommer få många flaskor vin kan du även ge bort som present. Vem vill inte få egentillverkad vin i present…Jag skulle inte tacka nej.

Hos vinshoppen finns att köpa vinkit.

Vinkit

Vinshoppen kan du köpa hem 7dagars vinkit som inte alls är dyrt. Och du kommer efter 7 dagar få ett gott vin som du buteljerar i dina fina flaskor. Sätt fina ettiker på flaskorna med egen text t.ex på spanska “vino de la casa 2021”. Njut av vinet hela sommaren och in på hösten. Även bästa gåvan att ge till nån som du tycker om. Köpa billig hälsokost online.

Förrutom på vinshoppen kan du även hitta fina vinglas och andra produkter som du kan behöva. Allt finns som du skulle behöva förutom kit för egen vinbryggning. Finns att välja på hem och kök och hem och fritid. Vinglasen tycket jag är väldigt snygga och finns i flerpack och olika former. Fengh Shui

Gör denna sommar till år som du kommer minnas för evigt då restriktionerna blev lättare och du hade ditt eget vin som du bryggt själv.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *