En helt vanlig dag

Innehållsrika dagar och oväder

Dagarna är innehållsrika och det är mycket att stå i. Men det är så jag gillar det. Förutom om att vardagen ska flyta på med alla göromål så driver jag två företag. Det är jätteroligt. Äger en grossist företag och sen är jag även skribent. Ett tredje företag är även kanske på gång, men det evenuellt nya företag kräver inte så mycket jobb av mig så imorgon har jag representant som kommer hem till mig där vi ska diskutera upplägget. Och tycker jag det låter bra kanske jag hoppar på.

Fick ni förresten sova i natt. Det gjorde inte jag när blixten och åskan började dundra på i rent helvete. Blev livrädd då tyckte att allting skaka och det kom och lät som den slog ner inte långt från oss. Så idag har jag varit väldigt trött och känt mig hängig men börjar kvicka till så här lagom till kvällen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *