En helt vanlig dag,  Mitt hem

Vinterförvandla mitt hem idag

Dagen har gått åt att vinterförvandla mitt hem. Fast jag gjorde lite grejer tidigare med att byta gardiner. Men idag åkte sommartäcken in tvättmaskin och åsså tog fram dom skönaste tjocka duntäcken. Rentbäddat i vår säng så då lär vi väl sova gott i natt. Finns lite mera att göra, behöver verkligen gå igenom mitt vitrinskåp som ser bedrövligt ut just nu. Men men allt har sin tid och då det bara ser stökigt ut i mitt hem nu efter all tvättning av kläder och dylikt från igår och idag. Allting hänger på tork överallt i mitt hem då vi inte har en torktumlare. Vi har länge tänkt att vi ska skaffa en men på från tidig vår till långt in på hösten så hänger jag ute. Men nu tänker vi inte en vinter till med att hänga tvätten här och där i vårt hem. Men som sagt vi har inte prioriterat det hittills men nu slog tanken oss att vi bör ha en torktumlare. Men gud så skönt att kommit en bit med att vinterförvandla mitt hem.

Visst märks det att hösten här, men fortfarande tycker jag inte att höstfärgerna har kommit ännu hos oss.

Nu ska ni ha en fortsatt fin söndag medan jag fortsätter och donar i mitt hem.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.