En helt vanlig dag

Bloggportal och ny bil Toyota

Hipp hipp hurra då bloggar jag på Blogbiz från och med idag. Blir en spännande tid framöver. Men det ska bli kul att blogga från ny bloggportal. Som sagt denna bloggportal är helt och hållet ny.

I helgen blev jag med en Toyota Starlet. Min Polo ska skrotas nu då den har så många fel så det var lika bra att köpa en nu bil… Ja inte sprillans ny utan en mycket välvårdad begagnad bil. Lite tjejig tycker jag den är och mer tjejig blir den när jag får hem min dekaltext som jag har beställt på min webbadress. Den blev i silverfärgad då dekor listen på bilen går i silverfärg. Bilen har läcker grön färg eller kanske den går mera i turkos. Hoppas nu att min Toyota is fantastic.

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *