En helt vanlig dag

2021 är här men så även drömmar och planer

Vi hade en skön nyårsafton hela dagen. På kvällen spela vi bingolotto och gick ut vid tolvslaget för att titta på fyrverkeri. Vi var något oroliga för hur Chelsea skulle reagera på på smällarna. Hon blev lite källig men hon gick in i vaktläge då. Rädd blev hon inte. Och det kändes skönt då vi har haft hundar som varit rädda för smällare och fyrverkerier. Tror vi har förstått att våran Chelsea är ganska orädd. T.ex om nån person som kommer till oss som hon inte känner släpper hon inte in personen på vår gård utan att vi säger och visar att det är ok. Så obehöriga som försöker komma till oss för snällt vänta utanför grinden.

Första dagen 2021

2021

Nyårsdagen blir nog ganska lugn också. En promenad ska vi väl få till men annars inte så mycket mera. Gav ni något nyårslöfte eller tycker ni det är värdelöst att göra det. Jag har då inte på många många år inte gjort det då det inte går att hålla. Så för mig blir ett nyårslöfte värdelöst. Men det finns nog en och annan som har kunnat hålla sitt nyårslöfte.

Idag är det år 2021. Ett år som kanske blir ett tufft år nu när pandemin finns och alla måste vara försiktiga med sina sociala möten med andra personer. Men även fast pandemin finna så finns drömmarna och planer kvar, vissa som stannar vid drömmar och planer och vissa som blir till och blir verklighet. Jag har själv en del planer för 2021. Det första som jag håller på nu med är att starta en webbshop där jag kommer att sälja kaffe, te, choklad, marmelad och honung. Håller på att bygga upp en webbshop från grunden och det finns många saker på att tänka på förutom designen. Har kommit en bit på vägen och ni kan redan nu gå in och titta på hur den på ett ungefär kommer att se ut. Ni kan även försöka hålla koll när den går live och det blir möjligt att köpa t.ex ett kungligt kaffe eller ett gott te. Sen har jag även fler mindre planer men som mest handlar om vårt boende här ute på landet. Tror och önskar att 2021 blir ett bra år.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.