Samarbeten

Konsumentguide för dig som vill få mer information

Visst kan det vara en djungel när man ska köpa en produkt eller tjänst. Och speciellt om man inte har så stor kunskap om produkten eller tjänsten. Då skulle man önska att man hade tillgång till nån form av konsumentguide som man kan få mer information. Ta t.ex en hundförsäkring vad ska man då tänka på för att hitta den mest förmånliga hundförsäkring som innehåller allt du behöver för att få ett fullgott skydd för din hund. Ja det kan bli väldigt svårt om man inte alls vet hur de olika hundförsäkringarna är utformade och vad som ingår. Går det att lägga till tilläggsförsäkring för nånting extra som din hund behöver. Vad är rimligt att betala, självrisken osv.

Vi har näst intill alltid haft hund. Och när vi teckna hundförsäkring till vår första hund för mer än 20 år sen hade jag önskat att vi visste lite mera om hundförsäkringar. I slutändan blev det väldigt dyr försäkring med inga tillägg.

Konsumentguide

Våran Chelsea som fyller 1 år i januari. Läste jag på lite extra och då även Chelsea har ett navelbråck sen födseln. Som hon snart ska få hjälp med en operation. Var det viktigt att få den bästa försäkringen. Via att läsa konsumentguider om hundförsäkringar gjorde att vi visste hur vi skulle tänka och hur vi ville att vår hundförsäkring skulle se ut. Plus att vi visste att Chelsea kommer genomgå en operation vid 1 års åldern visste vi vilken försäkring vi behövde.

Passagen.se kan du läsa om olika konsumentguider

Som jag skrev tidigare kan det vara en hel djungel att hitta kunskap om olika produkter och tjänster. Men det är det här som passagen.se är till för. Att just du ska få mer kunskap om det som du är ute efter. Hundförsäkring är bara ett exempel på en av deras guider.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.