En helt vanlig dag

Ladugård har jag en förkärlek till

Ladugård har jag en förkärlek till. Tycker om vackra fina gamla ladugårdar. Ja överhuvudtaget så tycker jag om gamla byggnader. Men speciellt ladugård med sin röda falufärg med svarta dörrar och vita knutar.

Varannan vecka besöker jag en familj som har en fin ladugård

 

Det är så mysigt hur dom har det där i deras fina omgivning runt ladugården. Den här sommaren hade dom fullt upp med att måla alla byggnader i just faluröd. Och det blev så fräscht och fint. Ja det är inte bara en ladugård utan flera stycken. Själv skulle jag inte tacka nej till att bo på en gård som har minst en fin ladugård.Ladugård

Ladugård

Lördag är här

En dag som ska vara i lugnaste laget. Frukosten bestod av svart te från Mr. Salwator och smörgåsar. Efter frukost tog jag mig tid för meditation till härlig lugn musik. Det är skönt att meditera dom gångerna som jag gör det. Ska fortsättningsvis göra det varje dag då det bara tar 15 minuter. Chatta även med Anne Von Porat en timma nu på morgonen. Man får alltid bra svar från henne och roligt att vi kan byta erfarenheter med varandra. Har fått mycket hjälp av henne när det kommer till min blogg. Sen har jag en annan rolig nyhet men det tar jag i ett senare inlägg.

Nu ska ni ha en härlig skön lördag så hörs vi later!

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *