Uncategorized

Attraktionslag – Livet går på räls – Min tid är nu

Just nu tycker jag livet går på räls, det är nu attraktionslagen jobbar för mig. Nytt roligt jobb och mer kommer det framöver då Anne von Porat och jag har hemliga projekt arbeten på gång och som kommer så småningom till er vetskap. Som ni vet så har jag inte helt och hållet lämnat Blogbiz utan har en lite arbete kvar där. Men just nu känner jag glädje i mitt nya jobb och kommer att satsa min positivitet i mitt arbete.

Positivitet i livet

Attrakrionslagen

Det är viktigt att man är positiv i sitt liv för det är då som du attraherar in det goda i livet. Så enkelt är det positiva tankar då händer det bra saker i ditt liv. Men skulle du gå ständigt med negativa tankar då är det du kommer attrahera in i ditt liv. Positivitet föder mer av den varan och negativitet föder mer av den varan. Vad vill du ha ut av ditt liv, antar att det är kärlek och pengar.

Attraktionslagen

Attraktionslag i sitt nötskal

Alla har vi nångång hört talas om attraktionslagen eller hur.

Bjud på kärlek och det är det du får tillbaka. Pengar vill nog alla ha men egentligen är det inte pengar I sig som du vill ha. Utan vad du kan köpa för pengar. Så det enklaste sättet att attrahera in pengar är att tänka på nånting som du vill ha och på känslan när du har det. T.ex om du behöver en ny vinterjacka men vet att du inte har råd att köpa en. Börja med att känna efter hur det skulle kännas med en ny vinterjacka. Känn efter hur snygg den är och hur varm och skön den är, känn efter glädjen hur den värmer dig en kall vinterdag känn efter hur alla blickar vänder sig till dig för att den är så snygg. Känslorna kan vara många men det ska vara positiva känslor och inte avsaknad av vinterjackan. Vi ska inte förvirra attrakrionslagen med negativa tankar.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *