En helt vanlig dag

Avslappning fullmåne med trumma

Igår var jag ända till Skultuna, ja inte så långt dit. Var på en träff för avslappning till fullmåne med trumma. Har aldrig varit på nåt liknande tidigare och jag var både nyfiken och förväntansfull. Vi var fyra stycken som var där plus Ann-Marie Alvarsdotter som höll i det hela. Hon är  utbildad Hypnoanalytiker, Certifierad Healer, Transmedium, Konstnär, Vägledare i naturligt friluftsliv och Borgerlig vigselförrättare.
Hon bygger även trummor och håller olika föreläsningar och kurser.

Denna avslappning kändes skön.

När jag kom dit så hälsades jag välkommen och jag kände direkt en härlig energi från alla som var där men även rummet som vi var i då det var litet och mysigt.

Vi småpratade lite de första minuterna innan vi la oss bekvämt nånstans i rummet. Och jag la mig i den sköna soffan med en kudde.

Ann-Marie började trumma och jag slöt ögonen, hon skulle hålla på i en halvtimma och trumma med en ensidig ton.

I början blev jag något störd av min mobil inte för att den ringde eller gav ljud ifrån sig. Utan det var nog mera energin som fanns i den och att jag visste att den låg där. Men efter en stund kände jag att jag kom in i nån sorts dvala och det kändes som trummans ljud var långt bort ibland fast hon gick runt oss nära i rummet. I min dvala mötte jag min bortgångna hund Kaisu, vi sprang på en stor äng och lekte i vatten. Det är inte så länge sen hon gick bort. Men det kändes som jag fick ett fint avslut med henne och att hon ville visa att hon mår bra.

Jag kommer absolut göra om detta då jag mådde väldigt bra efteråt. När vi skulle åka hem javisst var det en stor fullmåne som lyste upp himlen.Avslappning

Hon var väldigt mjuk och fin person.

Avslappning

Den mysiga trappan upp till övervåningen som vi var i. Med fin ängel.

Avslappning

Ser ni trumman hon trumma på. Den är gjord av renskinn.

Avslappning

På den här duken la vi nånting som vi ägde för att ladda föremålet med kvällens energi. Jag la min vigselring.

Avslappning

Och fika till diskussioner efteråt.

Jag kan varmt rekommendera att ni testar denna avslappning till trumma om ni är nyfiken på det.

Här hittar ni Ann-Maries hemsida

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *