En helt vanlig dag

Tillställningar det krockar för mig

Imorgon har jag en ledig dag. En dag som har två tillställningar som krockar för mig. Från början spika jag in mig på ett event i Stockholm och nu under dagen blev jag bjuden på en sammankomst till trummor. Och då är frågan om vad jag ska välja. Holistisk & Själslig Skönhet i Stockholm eller en avslappnad stund till ljudet av fullmåne med trummor i Skultuna. Och som är betydligt kortare väg att köra. Båda tillställningar är nog roliga att gå på och den som är i Stockholm har jag varit på som har haft samma tema. Men det här med trummor låter ju väldigt lockande då jag aldrig varit på en sån tillställning. Att njuta av trummans vibrationer och härliga energier låter faktiskt lockande. Antar att jag bestämmer mig imorgon för vilken tillställning jag ska gå på. För just nu har jag ingen aning eller känsla på vilken jag bör gå på. Tillställningar

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.