En helt vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag

Hipp hipp hurra idag är det ingen vanlig dag. Ja just det är min födelsedag. Dagen har varit lugn och skön och många grattisar. Efter jobbet åkte jag och köpte en prinsesstårta som jag tänkte vi kunde ha till eftermiddagskaffe. Brukar inte fira våra födelsedagar i nån större utsträckning utan bara när vi fyller jämt. För 56 år sen kom jag till den här världen och idag vet jag vad mitt livssyfte är efter många års sökande efter svar och undran. Mitt liv har speglats av min hjälpande hand. Det har alltid varit mitt livssyfte att hjälpa andra. Och på något vis har jag alltid fått nånting tillbaka så som glädje och nöjdhet att jag kunnat bistå hjälp. När vi pratar om hjälp så handlar det inte om att givit bort materielt eller pengar utan att jag med min livskunskap har betytt mycket för andra personer då jag i min omedvetenhet har coacha.

Idag

Min kära make kom hem med smörgåstårta, blomma och ett doftljus som doftade härlig ros.

Så här på kvällskvisten har vi verkligen mumsat.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *